ONLINE RENDELÉS

+36309057786

Csoportos családállítás: szeptember 26, október 10, november 7 és 28, december 19.

 

Hatha jóga a színes élethez

  A lelki fejlődés önmagában ugyan már kamasz korom elején foglalkoztatott, a jógával 5 évvel ezelőtt mégis a testre gyakorolt hatásai miatt ismerkedtem meg. Ennek az útnak a felfedezése nagyjából egybeesett gyakorló gyógymasszőrré válásommal, így a testi összponotosítás még inkább középpontba került, természetesen az ászanák szintjén.

  Annak ellenére, hogy a manuális terápiák hatékonyságát elvitathatatlannak tartom, úgy gondolom, hogy emberi testünk gyógyulásának magja mégis mindig a saját bennsőnkből csírázik ki, saját folyamataink megértésének, és cselekvésünknek jutalma képpen.

  Célomnak tekintem, hogy minél több ember képes legyen anatómiailag is logikus szemmel nézni saját ászana gyakorlására. Ez által önálóbb, és ha lehet, még kreatívabb gyakorlás érhető el. Ezen szemlélet, és az egészségügyben töltött alkalmazotti éveim hatására óráim szakaszokban dinamikus, de főként terápiás jellegűek, és izomtónusunk természetes egyensúlyának megértésére, megérzésére törekszenek. Magam számára ezen a nagyon is fizikai síkon alapuló kapun keresztül sikerült a jóga mítoszát emberi léptékűre lehozni, és a mindennapi tapasztaláson keresztül ismerkedni vele. Számomra így alakulnak át a jóga iránt táplált elvárások élményekké, a magam szintjén természetesen. Mester ugyan nem vagyok, de ezt mindenki számára lehetségesnek tartom,és őszintén remélem, hogy a megéléshez hozzájárulhatok egy-két hasznos tippel.

Üdvözlettel: Elekes Zsolt