ONLINE RENDELÉS IS

+36309057786

ANYASEBEK GYÓGYÍTÁSA - beszélgetős kiscsoport a transzgenerációs mintaátvételeink átírásáért

Következő kezdési dátum: 2022.04.07.

Csoportos családállítás: május 8., június 12

Egyéni családállítás: előzetes telefonos egyeztetéssel

Családállítás

„Nem a magyarázatok visznek minket előre, hanem a bennünk lévő vágy, hogy előrejussunk.”

 Paulo Coelho

Képzeljük el az embert, amint egy piramis tetején üll. A piramis összes építőeleme fontos, de minél közelebb jutunk a csúcshoz, annál fontosabb az elemek épsége, jó helye és jó illeszkedése. Ez a szerkezet jellemző a családok felépítésére is. A családi piramisunk csúcsára helyezkedve, alattunk vannak szüleink. Alattuk az ők szüleik, azaz a négy nagyszülőnk. Alattuk a nyolc dédszülőnk, majd a tizenhat ükszülőnk és így tovább. Ha csak egyikükkel valami „baj” van, mi már inogva állunk a helyünkön. Ráadásul ide tartoznak a testvérek is, szüleink, nagyszüleink testvérei is. Nem is olyan egyszerű.

Családi piramisunk a családfánkhoz hasonlóan alulról, a gyökereiből táplálkozik, ám minden egyes ősünk teljes élettörténetével és életérzéseivel foglal helyet a rendszerünkben, akár élnek, akár már nem, akár ismertük őket, akár már születésünk előtt távoztak az élők sorából.

A Bert Hellinger nevéhez fűződő családállítások azt bizonyították, hogy sorsunk elválaszthatatlanul összefügg családtagjainak sorsával. A módszer lláthatóvá teszi az emberek egymáshoz való viszonyát és az egymásra való hatását, ami időnként teherként nehezedik ránk, vagy akár betegség képébe lesz becsomagolva, azt visszük, cipeljük magunkkal. Akarattal? Dehogy! Minden szeretetből és hűségből történik. Csalládállítás közben megmutatódnak életforgatókönyvek, működési minták, meg nem élt érzések, vagy negatívan ható titkok, tabuk, melyek sokszor több generáción keresztül jutnak el hozzánk, akár tudunk róluk, akár nem. és még sok minden más, hisz lehetőség nyílik felismerésekre és megismerésekre, rálátásokra és belátásokra, oldásokra és megoldásokra.

A családállítás történhet csoportban vagy egyéniben. Mindkét megközelítés ugyan oda vezet. Általában a csoportos módszer dinamikusabb, ám van, akinél az egyéni módszer a célravezetőbb. Ekkor csak terapeuta és kliens dolgoznak együtt a megoldáson.

A családállításból nőtte ki magát a szervezetállítás, ami segítséget nyújt üzleti problémák, céges, szervezeti kötődések tisztázásában, megoldásában.

Összefüggésekre és kölcsönhatásokra koncentrál, a különböző szervezetek összetettségében keres gyorsan ható, optimális megoldásokat. Akár csak a családfelállításban itt is reprezentánsok, képviselők segítségével válnak láthatóvá, olyan információk, amik addig rejtetten akadályozták adott cég, intézmény, szervezet hatékony működését.

Ez a módszer egyre nagyobb teret nyer, mint tanácsadói módszer, időtakarékossága és megoldás-központúsága miatt. Segíti a tisztánlátást és a hatékony döntéshozatalt.

Egy szervezetállítás lépései: feltérképezés, a rendszer felállítása és megbeszélés.

Jelentkezés csoportos családállításrasra itt!

Jelentkezési lap letöltése itt!

Árak:  15.000 Ft családállításra jelentkezőknek, 5.000 Ft résztvevőknek.

 

Családállítás egyéniben

„Vannak emberek, akik teljes pontossággal érzékelik, hogy mi vezérli őket, és mit akar mondani a saját lelkük, mégsem eszerint cselekszenek.”

 Thomas Schaffer

Aki az egyéni állítást választja, személyes beszélgetésen vesz részt. Többféle technikával történhet a családállítás: papírokkal, bábokkal, vizualizálásban.

Az ülés alatt megfogalmazódik a valós probléma és a cél, ahová a kliens szeretne eljutni. Közben feltérképeződik a család és az ismert családi történések. Mindezek figyelembevételével lehet dolgozni a megoldáson keresvén oldási lehetőségeket az „átvett” minták, a visszatérő nehézségek, a nyomasztó érzések, az esetleges betegségek jobbátételéért.

A jelentkező vagy jelentkezők (párok is lehetnek) a családállítást vezetőjével együtt azon dolgoznak, hogy az aktuális nehézség oldódjon. Gyakran több alkalom is szükséges. Az első ülés 1-1,5 órás, ára: 16.000 Ft. Az ezt követő találkozások (1-2 alkalom) egy órásak (12.000 Ft/óra).

Érdeklődni, jelentkezni itt

Jelentkezési lap

Rendelési idő: minden hétfőn és csütörtökön egész nap, előzetes egyeztetés alapján.

Helyszín: Színes Élet Stúdió

Családállító: Bajka Zsuzsa