November 10.-én indul egy 4 alkalmas, művészetterápiás önismereti csoport a Stúdióban! Egy alkalom 4 órás. Bevezető ára: 5000 Ft/alkalom. Vezeti: Mogyorósy Anett (mogyorosy.anett@gmail.com)

Családi mintaátvételek oldása családállítással

Dátumok: okt. 28., nov. 18., dec. 16.

Egyéni terápiák

„Akár egy csöpp medencébe pottyanunk bele, akár az óceán közepébe, 

mindenképp úsznunk kell!”

 Platón

Sokszor ér bennünket nehézség, akad bőven olyan megoldandó feladatunk, amikor jól fog a küső segítség. Bárkihez is fordulunk, nem a segítő fogja megoldani a problémát, csupán segít a tisztánlátásban,  más szögekből való elgondolkodásban, így könnyebben tudunk majd jó döntéseket hozni, kellemesebb életérzésekkel haladunk tovább a saját megoldásunk felé.

Hogy milyen módszerrel dolgozom? Leginkább dinamikus eklektikussággal, figyelem, kinek mire, mikor és hogyan van szüksége. Szeretem alátámasztani "sejtéseimet" pszichológiai tesztekkel, elsődlegesen Szondi 10 profilosában hiszek, de bőven alkalmazok más teszteket is. Hasznosnak találom a különböző vizualizációs megközelítéseket (pl. KIP) és a klasszikus terápiák mellett, olykor újakkal vagy alternatívakkal is dolgozom (pl. családállítás, test-terápia). Számomra a kliens a fontos, ő diktálja a tempót, a módszert és nála a megoldás!

Hiszek az emberek öngyógyító képességében és abban, hogy mindenkiben ott az erő, talán ez a legfontosabb "módszerem".

Módszereim helyett néhány nagyon gyakori probléma, amivel megkeresnek:

Ha úgy érzi, szeretne valamilyen változást, hívjon!

Rendelési idő: hétfőtől péntekig, előzetes egyeztetés alapján!

Szakember: Bajka Zsuzsa

Helyszín: Színes Élet Stúdió