November 10.-én indul egy 4 alkalmas, művészetterápiás önismereti csoport a Stúdióban! Egy alkalom 4 órás. Bevezető ára: 5000 Ft/alkalom. Vezeti: Mogyorósy Anett

(mogyorosy.anett

@gmail.com)

Családi mintaátvételek oldása családállítással

Dátumok: 

ápr. 7, máj.5

A Súdióról

A Színes Élet Stúdió Budapest Palotanegyedében található, vagyis a Nemzeti Múzeum mögötti terüeten, ahol a 19. század végén sorra nőttek ki a földből a szebbnél szebb. Mágnásfertálynak is hívták-nevezték ezt a városrészt, ahová a gazdagok kezdtek szállingózni a szabadságharc leverése után.

Rögtön a Festetics-palota mellett (a Puskin utca 24. és a Bródy Sándor utca 14. bejáratokkal) 1872-1874 között épült Odescalchi-palotát, más néven Degenfeld-házat Ybl Miklós tervezte. A ház sok megcsodálnivalója mellett egyik különlegessége, hogy itt élt és halt meg Tisza Kálmán miniszterelnök.

A Stúdió a Puskin utca 24. szám alatt, a magasföldszinten található; (lásd a fenti képen lévő szembeni ajtót!). Kellemes és barátságos helyszíne a különböző egyéni és csoportos foglalkozásoknak. Vastag falai biztosítják a nyári-téli komfortérzetet, a megnyugtató csendet, a majd 5 méteres belmagassága pedig a levegősség és tágasság hiteles őrzője.

 

Galéria